Thursday, February 3, 2011

Kuliah Subuh Perdana, Masjid As Salam Puchong Perdana

Gambar Hizbur sebagai hiasan sahaja sebab Pondok Lanai kekurangan gambar dan promosi mengenainya. Apapun Hizbur salah seorang bekas pelajar pondok Lanai. Maaf sekiranya tersilap.

Masjid As Salam, Puchong Perdana akan mengadakan satu Kuliah Subuh Perdana pada 04.02.2011 yang mana seorang penceramah daripada Pondok Lanai akan dijemput memberikan kuliah berkenaan. Sekiranya tidak silap Ustaz Halim Hassan daripada Pondok Lanai. 

Uichi Gaban pernah jumpa Ustaz tersebut sebelum ini tetapi lupa pula namanya. Kalau salah tolong betulkan. Dalam masa yang sama kesilapan juga mungkin boleh dielakkan sekiranya institusi pondok dan dakwah memainkan peranan penting melalui internet.

Puas mencari info mengenai Pondok Lanai tetapi sikit sangat mengenainya.

Jangan lupa hadir Kuliah Subuh Perdana itu nanti pada 04.02.2011. Satu je pesan Uichi Gaban, Jangan memandai mesej Uichi Gaban tanya pasal "pukul berapa"..

Biasa Uichi Gaban tampal bannernya di sini tetapi blog Masjid As Salam sendiri belum masukkan mengenai program ini. Nampaknya Uichi Gaban lebih laju daripada depa sekarang..

0 komen:

Dah baca sila bagi sepatah kata..

◄ Newer Post Older Post ►