Saturday, January 31, 2009

Protokol Ke-10 Yahudi kepada Kita. Kalau Terkena, Minta Tukar!


Protokol ke 10 Yahudi mengandungi 8 perkara:

1.. Song (Lagu-Lagu)
Lagu-lagu yang menghiburkan. Jika ada anak-anak yang tak tau mengucap. Tetapi boleh menghafal lagu Indonesia yang panjang berjela. Ada anak-anak yang tak hafal Fatihah. Tapi boleh mengingati lagu Elyana yang panjangnya berdepa depa. Berjaya sudah Yahudi... .Hingga kita terfikir, bagaimana jadinya radio kalau tanpa lagu?

2. Seks
Lagi satu kegilaan remaja dan yang tua. Seks dimana-mana di kaca tv, dalam filem, dalam iklan, babak sex amat lumrah. Kekadang adegan Seks tak diperlukan, tetapi diselitkan jua sehingga ada orang menonton filem hanya kerana ada adegan seks. Filem 18SX amat laris berbanding filem bertanda U. VCD lucah akan amat mudah didapati. Memang dah fakta pun! dan harganya amat murah. Adakah filem yang tiada adegan seks? Lagi sekali berjaya sungguh Yahudi laknatullah.

3. Smoke (Rokok)
Menjadi kegilaan para remaja, sehingga dikatakan tidak moden jika tidak merokok. Malah sekarang merokok menjadi budaya bagi mana-mana perempuan yang kononnya mahu di gelar "up to date". Dulu yang merokok ini golongan pelacur saja ataupun penari kabaret kalau diikutkan [ada filem P. Ramlee. Ulama semua kata rokok itu haram, fatwa pun kata haram. Tapi haram kalau kita nak berhenti. Syabas yahudi... berjaya lagi kamu!

4. Sport (Sukan)
Pelbagai jenis sukan di tonjolkan dan lelaki dengan perempuan sama-sama berlumba mencari nama dalam sukan hinggakan sekarang bola sepak pun perempuan main juga. Bila bersukan, tutup aurat mestilah jauh sekali, sembahyang pun banyak yang miss. Bukan yang bermain sahaja tak sembahyang, yang menonton pun tak sembahyang juga.Kalau menonton dirumah akan lambat sembahyang sebab takut tak nampak macam mana masuk GOL. Yahudi gol lagi. sampai ada ulamak Malaysia kata kerana sukan sembahyang boleh tangguh. MashaAllah, kan elok kalau bersukan tapi jangan diikutkan kehendak Yahudi.

5. Fun (Hiburan)
Dimana-mana kita dapat hiburan yang melalaikan. .Kalau kita lihat dalam 100 majalah, mungkin 99 adalah majalah hiburan, termasuklah majalah mangga yang menayangkan buah mangga artis perempuan. Kalau ada konsert, sanggup orang Islam bertandang hingga menghabiskan banyak wang dan bila ke konsert, pelbagai maksiat akan diselit masuk. Yahudi terhibur lagi.

6. Female (Wanita)
Tawaran Yahudi yang amat mengasyikkan, terutama dalam iklan yang kadang-kadang tidak ada kena mengena dengan perempuan. Kalau kita ke kedai bateri kereta, di hadapan bateri terpampang gadis sunti separuh bogel beraksi. Apa kena mengena bateri kereta dengan perempuan?Kalau iklan Modess dan Bra, perempuan adalah patutnya. Yahudi bersorak lagi.

7. Fashion (Cara Berpakaian)
Fesyen terutama perempuan yang bermacam-macam sehinggakan kalau pakai tudung pun mereka dah tak menutup aurat. Macam mana dikatakan bertutup aurat jika bertudung tetapi berbaju ketat yang kekadang menampakkan pusat? Yang mewarnakan rambut lagi teruklah. Itu tak kira yang ramai sekarang berbaju tetapi buah dada terkeluar dan pusat nampak. Seluar dipakai tetapi nampak jelas lurah punggungnya. Kekadang nampak terus punggungnya. Lurah kemaluannya juga jelas disebabkan betapa ketatnya seluar mereka. Rambut masing-masing dicacakkan, sedangkan mereka sendiri tidak tahu kenapa dicacakkan. Bila warnakan rambut mestilah tidak bertudung sebab kalau bertudung bagaimana nak menayangkan warna rambut yang terkini itu. Kalau dah rambut di warnakan sembahyang pun tak sah malah mandi hadas pun tak sah sebab kebanyakan pewarna adalah kalis air itu tak kira yang cukur bulu kening lagi. Yahudi ketawa lagi. Umat islam sudah jadi macam Yahudi.

8. Food (Makanan)
Satu kegilaan Umat Islam terutama makanan dari Barat termasukalah McD, Kentucky, Pizza Hut dan seribu satu macam lagi. Buah kurma yang menjadi makanan Rasulullah di pandang hina dan kekampungan. Kurma masuk rumah pun setahun sekali bila bulan Ramadan tetapi makanan Barat menjadi kebanggaan. Bila makanan datang dari Barat adakah kita yakin tentang halalnya sumber mereka daripada segi masuk dan keluar? Maka lahirlah Umat Islam yang bukan perangai saja macam yahudi tetapi berfikiran pun macam yahudi. Nauzubillah. Yahudi makan Islam lagi...

Itu baru protokol yang ke 10... ... yang lain-lain entah macam-macam lagi... .


Nota: Saya sahaja letak gambar kematian budak itu supaya hati kita boleh tetapkan "siapa yahudi". Itu baru serangan fizikal mereka.

0 komen:

Dah baca sila bagi sepatah kata..

◄ Newer Post Older Post ►